Informasjon for kunstnere

Praktisk informasjon
B-open 2021 blir arrangert 25. og 26. september. Atelierer og atelierfellesskap holder åpent mellom kl. 12:00 og 17:00 begge dager. Sentrumsatelierene vil holde åpent lørdag 25. september, mens atelierene utenfor sentrumskjernen og omegn (Dokken, Sandviksbodene, Laksevåg og Møllendalsveien) holder åpent søndag 26. september. Det betyr at en holder åpent kun én av dagene. Bare ta kontakt om du er usikker på hvilken dag du skal holde åpent

Kunstnerprofilen
Om du hastet gjennom profilen din for å rekke påmeldingsfristen, men gjerne skulle ha byttet ut bilder, eller oppdatert tekst er dette absolutt mulig. Du kan logge inn her og gjøre de endringene du måtte ønske når du måtte ønske det – helt fram til festivalen.

Sosiale medier
Vi jobber for å nå ut til nye publikumsgrupper og bruker vår plattform i sosiale medier for å promotere kunstnerne og atelierfellesskap i forkant av festivalen. Fortell oss gjerne hva du holder på med, enten på Facebook eller Instagram. Tag oss gjerne med @b-open2021 og bruk den offisielle emneknaggen #bopen21. Du kan også kontakte Azar Alsharif om du har relaterte spørsmål.

Fotografering
B-open har en innleid fotograf hvert år som dokumenterer helgens aktiviteter. Fotografen vil alltid spørre om tillatelse til å ta portretter, men kan ta stemningsbilder av atelier og kunstverk uten å nødvendigvis spørre. Disse bildene vil brukes av organisasjonen som historisk materiale og noe promotering, blant annet på hjemmeside og i sosiale medier. Det er ikke noe problem å avstå fra fotografering.

Informasjon om årets program annonseres i begynnelsen av august.

Har du spørsmål du ikke finner svar på?
Da er det bare ta kontakt med oss på produksjon@b-open.no.