Informasjon for kunstnere 2020

Festivaldato og påmeldingsfrist
i 2020 arrangeres B-open 18.-19. april. Åpningstidene vil være fra 12-17 begge dager.
Utvidet frist for påmelding er 31. januar 2020. Påmelding innen fristen sikrer at du står oppført i festivalens kunstneroversikt. 

Bergen og omegn deles i to
Etter gode tilbakemeldinger fra forrige festival, vil vi også i 2020 holde atelierene i sentrum åpne på lørdag, mens atelier rundt og utenfor sentrum (inkluderer Bergen Ateliergruppe, Bergen Kjøtt, Sjøboder, Laksevåg/Damsgård, Sandviken og Møllendalsveien) holder åpent søndag.

Opprette kunstnerprofil
For de av dere som allerede har en profil, kan dere logge inn og gjøre eventuelle oppdateringer. Husk å skrive øverst i informasjonen om dere selv om dere har åpent lørdag eller søndag. Eks: «Åpent atelier lørdag 18. april.» Når du har oppdatert profilen din er du påmeldt til festivalen.

Om du ikke var påmeldt i 2019 trykker du «opprett kunstnerprofil» i fanen over og følg instruksene videre. Husk å skrive øverst i informasjonen om dere selv om dere har åpent lørdag eller søndag. Eks: «Åpent atelier lørdag 18. april.» Når du har opprettet en profil er du påmeldt til festivalen.

Guidede turer, busser og øvrig program
Flere detaljer om festivalens program og logistikk vil slippes de kommende månedene. Informasjonen vil alltid oppdateres på våre offisielle sider og i sosiale medier. Guidede turer og busstransport vil bli satt for festivalens publikum. Vi gjør vårt ytterste for at dette tilbudet kommer så mange som mulig til gode, men på grunn av et høyt antall påmeldte vil vi sette fellesskapets behov framfor individuelle. 

Har du spørsmål du ikke finner svar på?
Da er det bare ta kontakt med oss på produksjon@b-open.no.