Informasjon for kunstnere 2019

Kjære kunstnere, her kan du finne informasjon som er rettet direkte mot dere!

Praktisk info 2019:

Påmelding og datoer

Sentrumsatelierene vil fortsette å holde åpent på lørdag, mens atelierene rundt sentrum, inkludert atelierene i Møllendalsveien og på Dokken (nytt fra 2019), holder åpent på søndag.
Datoene for 2019 kommer til å bli 27.-28. april.
Fristen for påmelding var 15. januar. Men det vil være mulig å opprette profil/melde seg på via websiden helt frem til festivalen og bli synlig på nettsiden.

Lørdag: Sentrum
Søndag: Omegn (inkluderer Bergen Ateliergruppe, Bergen Kjøtt, Sjøboder, Laksevåg/Damsgård, Sandviken, Norsk Stålpress Artist Studios og Møllendalsveien)

Om du ikke var påmeldt i 2018 går du til «opprett kunstnerprofil» her på websiden og følger instruksene der. Husk å skrive øverst i informasjonen om dere selv om dere har åpent lørdag eller søndag og 2019.
Eks: «Åpent atelier lørdag 27. april 2019.» Når du har opprettet en profil er du påmeldt til festivalen.

For de av dere som allerede har en profil, logg dere inn og oppdater den og husk å skrive øverst i informasjonen om dere selv om dere har åpent lørdag eller søndag og 2019.
Eks: «Åpent atelier lørdag 27. april 2019.» Når du har oppdatert profilen din er du påmeldt til festivalen.

Henting av plakater og annet promo-materiale

Dere kan hente alt dere trenger av program, flyers, plakater og skilt på kontoret vårt på CM7 i Christian Michelsens gate 7 i disse tidsrommene:

Mandag  9. april kl. 09.00 – 16.00
Tirsdag 10. april kl. 10.00 – 18.00
Onsdag 11. april kl. 09.00 – 18.00

Ta gjerne med ekstra flyers og program til å spre rundt i nabolaget der du bor, på kafeer, arbeidsplasser e.l. Husk å ta med noe å bære i. Fint om dere fra atelierfellesskapene kan avtale at minst en fra hvert felleskap kommer og henter materiale.
Hjelp oss gjerne med å invitere alle dere kjenner til arrangementet vårt på facebook: https://www.facebook.com/events/1265146896974072/

Muligheter og aktiviteter for kunstnere påmeldt B-open 2019:

NYTT BESØKSPROGRAM i regi av B-open.
Vi har fått støtte til å invitere noen gallerister og kuratorer årets festival.
De vil besøke noen av dere på fredagen før festivalen, men bruke lørdagen og søndagen til å gå rundt og generelt utforske atelierene. Vi tar kontakt med de av dere de vil treffe på fredagen og se om det er aktuelt for dere å få besøk.
De som kommer er representanter fra Kunstnerforbundet, QB Gallery, Kunstmuseet KUBE, Akershus Kunstsenter, Galleri Golsa og Norsk Billedhoggerforening.

Besøksprogram i samarbeid med Oslo Open, i regi av VISP.
Vi er så heldige å fortsette samarbeidet med Oslo Open og VISP i år også.
De som kommer er: 3 representanter fra Ullens Art Center i Beijing og 2 freelance kuratorer fra København og Riga.

Ellers vil jeg fortsette å sende ut mer informasjon om de andre prosjektene tilknyttet B-open 2019 etterhvert som vi nærmer oss festivalen og flere ting blir fastspikret. Husk å følge med på Facebook siden
«B-OPENs gruppe for kunstnere i Bergen og Hordaland» og denne siden for fortløpende informasjon.

Beste hilsen
Linda Soh Trengereid
B-open | Prosjektleder