Informasjon for kunstnere

Praktisk informasjon
B-open 2022 blir arrangert 17. og 18. september. Atelierer og atelierfellesskap holder åpent mellom kl. 12:00 og 17:00 begge dager. Sentrumsatelierene vil holde åpent lørdag 17. september, mens atelierene utenfor sentrumskjernen og omegn (Dokken, Sandviksbodene, Laksevåg og Møllendalsveien) holder åpent søndag 18. september. Det betyr at du holder åpent kun én av festivalens to dager og det forventes at du er tilstede på atelieret under festivalens åpningstid. Gi oss beskjed umiddelbart hvis du plutselig finner ut at du ikke kan delta.

Kunstnerprofilen
Om du hastet gjennom profilen din for å rekke påmeldingsfristen, men gjerne skulle ha byttet ut bilder, eller oppdatert tekst er dette absolutt mulig. Du kan logge inn her og gjøre de endringene du måtte ønske når du måtte ønske det – helt fram til festivalen.

B-opens nettsider har besøk hele året og vi vet at kuratorer og andre som jobber i kunstfeltet benytter kunstneroversikten når de leter etter informasjon om kunstnere. Ved å delta på festivalen er din kunstnerprofil synlig på våre nettsider frem til neste års påmelding.

Sosiale medier
Vi jobber for å nå ut til nye publikumsgrupper og bruker vår plattform i sosiale medier for å promotere kunstnerne og atelierfellesskap i forkant av festivalen. Fortell oss gjerne hva du holder på med, enten på Facebook eller Instagram. Tag oss gjerne med @b-open2022 og bruk den offisielle emneknaggen #bopen22. Du kan også kontakte Linn Heidi Stokkedal (linnheidi@b-open.no) om du har relaterte spørsmål.

Fotografering
B-open har en innleid fotograf hvert år som dokumenterer helgens aktiviteter. Fotografen vil alltid spørre om tillatelse til å ta portretter, men kan ta stemningsbilder av atelier og kunstverk uten å nødvendigvis spørre. Disse bildene vil brukes av organisasjonen som historisk materiale og noe promotering, blant annet på hjemmeside og i sosiale medier. Det er ikke noe problem å avstå fra fotografering.

Informasjon om årets program annonseres i begynnelsen av august.

Har du spørsmål du ikke finner svar på?
Da er det bare ta kontakt med oss på produksjon@b-open.no.