Kunstnerregistrering

Påmelding til B-open 2022 er åpen fram til 1. juli.
Det er helt gratis å være med på B-open! Ved påmelding forplikter du deg til å være til stede på atelieret én dag i tidsrommet 12–17. Kunstnere som tilhører atelierfellesskap bør informere utleier/huseier i god tid før festivalen.

Hvem kan melde seg på?
Profesjonelle enkeltkunstnere i Bergen og omkringliggende kommuner kan melde seg på B-open. For å delta kreves det fullført bachelorgrad, mastergrad eller diplom fra en norsk kunstutdanning. Tilsvarende utdanning fra utlandet er også godkjent. Søkere uten kunstfaglig utdannelse kan også søke, men vil bli vurdert ut fra kunstnerisk aktivitet de siste årene. 

Hvordan melde seg på?
Alle som har registrert seg tidligere har tilgang til sin profil fra forrige gang. Når du har logget inn med brukernavn og passord, trykker du på Din profil øverst på siden. Inne på Dashboard-siden trykker du på Edit. Når du har gjort dine oppdateringer, vennligst trykk Oppdater informasjon helt nederst på siden En stund siden sist du oppdaterte profilen din? Da er dette en fin anledning! Profilen din blir godkjent innen få dager.

Tekniske problemer?
Har du problemer med å få logget inn på kunstnerprofilen din? Problemene skyldes i de fleste tilfeller at nettleseren er utdatert eller at cache/cookies ikke er blitt tømt. En løsning er å bruke et privat vindu når en skal logge inn på b-open.no (Fil -> Nytt privat vindu). En annen løsning er å gå inn i nettleserens innstillinger og tømme nettsteddata eller infokapsler.

Om dette ikke løser problemet er det mulig å sende ønsket tekst (artist statement, cv) og bilder med billedtekst til produksjon@b-open.no.

Hvis ikke du har vært med før, må du først registrere deg før du kan fortsette med opprettelse av kunstnerprofil.

Du må logge inn/registrere deg for å kunne opprette kunstnerprofil.

Ikke registrert enda?

Registrer ny konto her