Ledig stilling: Prosjektleder

B-open søker en selvstendig, initiativrik og kunstfaglig sterk person til å ta over som prosjektleder i 50% stilling. Dette er en fleksibel stilling som fint kan kombineres med andre aktiviteter som en kunstnerisk praksis eller lignende.

Prosjektleder har en unik mulighet til å forme festivalens profil gjennom programmet og ulike formidlingstiltak. En av hovedoppgavene er å bygge bro mellom det lokale kunstfeltet og et allment publikum.

Høres dette ut som noe for deg?

Se hele stillingsutlysningen

Studiebesøk hos Morten Gjul og Trude Berg under B-open 2022. Foto: Koble Nel

***

Programblad i PDF
Kunstneroversikt

Velkommen til en ny utgave av kunstfestivalen B-open! Den tredje helgen i september kan du gå på atelierbesøk og bli bedre kjent med menneskene som skaper kunsten du har sett i gallerier og på museer, på nett eller i offentlig rom. Med over hundre påmeldte kunstnere er det duket for en begivenhetsrik helg.

B-open er en unik kunstfestival fordi den ikke bare viser de endelige resultatene av kunstnernes arbeid, men gir publikum innblikk i hvordan kunstverk blir til og mulighet til å forstå de kunstneriske prosessene på nært hold. B-open ønsker å skape større bevissthet rundt livet til kunstnere og være med på å bryte ned fordommer og kunstnermyter som ikke reflekterer virkeligheten i dag.

Det er verdt å merke seg at atelierene og fellesskapene i sentrumskjernen holder åpent lørdag 17. september, mens atelierene utenfor sentrum og omegn holder åpent søndag 18. september.

På besøk hos Pamflett og Paulina Tamara Cid under B-open 2021. Foto: Tove Lise Mossestad