B-open 2020 som opprinnelig skulle gå av stabelen 18.-19. april, blir utsatt til høsten (september/oktober). Vi som jobber med B-open tar den kritiske situasjonen i forbindelse med koronaviruset på alvor, og gjør det vi kan for å følge norske helsemyndigheters tiltak for å hindre videre smitte.

En ny dato for festivalen vil bli satt i løpet av april og vi håper så mange som mulig fortsatt vil ha mulighet til å delta. Alle kunstnere som meldte seg på er automatisk påmeldt til høsten B-open. Du kan melde deg av når som helst ved å sende en e-post til produksjon@b-open.no. Det vil åpnes for nye påmelding også. Mer informasjon om dette kommer her og i sosiale medier.

I høst vil nærmere 130 av Bergens profesjonelle kunstnere vil åpne atelierene sine for publikum. Denne helgen kan du få et unikt innblikk i kunstnernes arbeidshverdag og kunstneriske prosess.

Det øvrige programmet for festivalhelgen vil bli annonsert på disse sidene og i sosiale medier fortløpende. Festivalen er som alltid åpen for alle, og det vil bli satt opp gratis transport på søndagen og guidede turer for publikum.

Fram mot festivalen kan du bruke disse sidene til å planlegge hvilke kunstnere og atelierfellesskap du vil besøke.

Vi gleder oss!

Meld deg på B-opens nyhetsliste for å motta informasjon om kommende arrangementer.