Rahm, Petra

Teknikk
Installasjon, tegning, tekst, tekstil

Artist statement

-- Åpent atelier søndag 18. september 2022 --
Husk gyldig ID for å komme inn på havneområdet. Inngang ved rundkjøringen ved O.J. Brochs gate.

I mitt kunstnerskap interesserer jeg meg for forholdet mellom en personlig opplevelse eller fortelling, og det større sammenheng, historisk eller samfunnsmessig, den er en del av. Jeg arbeider med forskjellige medier og materialer, som tegning, tekst, objekter/installasjon, foto og maleri.

Besøksadresse
Dokkeskjærskaien 1
5006 Bergen

Kontakt
E-postadresse: petra.rahm@gmail.com
Web: http://petrarahm.wordpress.com

CV

Petra Rahm er født i Göteborg 1976, og bor og arbeider i Bergen. Rahm er utdannet ved Stockholms Universitet og Kunsthøgskolen i Bergen, hvor hun avsluttet sine studier 2004.

Hennes seneste prosjekter inkluderer utstillingen En annen dag i Galleri Christinegaard (Bergen), og det stedsspesifikke prosjektet En hendelse på Møhlenpris i Bergen. For tiden jobber hun med en utstilling som skal vises i Galleri Salhus (Tekstilindustrimuseet) i august - oktober. Petra har stilt ut i bland annet Galleri N. Bergslien (Eidsfjord), Visningsrommet USF (Bergen), Studio17 (Stavanger) Galleri Puls (Norheimsund), JR Konsthallen (Linköping), og Galleri Box (Göteborg). Hun har vært involvert i flere kunstnerinitierte prosjekter, som BAG Art Camp 2012, FREECSH magasin og event, utstillinger i Långvinds bruk.

Rahm arbeider for tiden som prosjektleder for kunst i offentlig rom på Hordaland kunstsenter. Hun har i en årrekke arbeidet som utstillingsprodusent på Hordaland kunstsenter, og har også gjennomført en rekke frilansoppdrag som produsent/prosjektleder og kunstkonsulent for kunst i offentlig rom.

Veggene (mellom oss), 2021
En hendelse, i samarbeid med LisBeth Johansen Sjøvoll og Skjalg Ekeland, 2021
En hendelse, tekstilinstallasjon, 2021