Alt Går Bra, Alt Går Bra

Teknikk
Ulike teknikker

Artist statement

3-min videopresentasjon av Alt Går Bra: https://youtu.be/osjjJt-P1dw?list=TLPQMjMwOTIwMjCVTJ6rdTLVGg

AGB interesserer seg for kollektive visuelle symboler og tradisjoner, og har produsert kunstverk i form av våpenskjold, faner, oljemalerier og håndbroderte bannere.
Vi er opptatt av hvordan vi kan bidra til å bygge bro mellom samtidskunsten og resten av samfunnet. AGBs prosjekter omfatter dialog med ulike deler av befolkningen, som vi setter inn i større historiske, geografiske og politiske perspektiv.
Omfattende research manifesteres i materielle kunstverk, ofte fulgt av publikasjoner og performative og diskursive arrangementer. AGB forlag gir ut bøker og trykksaker produsert på mimeografer (en avansert type stensilmaskin).

Se også:
Akantus-prosjekt i Bergen: ​ www.akantus.no
Alt Går Bras årsrapport 2019: ​ https://bit.ly/2JqIoKK
Alt Går Bras YouTube-channel: ​ https://www.youtube.com/channel/UCoq0euMYM-v2nQEW5wrZB7g

Besøksadresse
Strandgaten 208
5004 Bergen

Kontakt
Telefon: 45000762
E-postadresse: altgarbra@gmail.com
Web: http://www.altgarbra.org

CV

Alt Går Bra (AGB) er en kunstnergruppe basert i Bergen og Paris, formet i Bergen i 2015 av Agnes Nedregård, Branko Boero Imwinkelried og Oscar Mac-Fall. Vi presenterer oss selv under den kollektive betegnelsen Alt Går Bra. Vi samarbeider ofte med andre i våre prosjekter. Vår bakgrunn er først og fremst i billedkunst, men også filosofi, arkitektur og klassiske studier.
Alt Går Bra har vist sine arbeider bl.a. på Pais de Tokyo i Paris, Victoria & Albert Museum i London, KODE museer og Bergen Kunsthall i Bergen, og nylig på Barents Spektakel i Kirkenes.
Se CV på www.altgarbra.org for fullstendig oversikt.

Alt Går Bra Lokale
Le Grand Mètre, Installasjon Victoria & Albert Museum, London 2019
An Unfinished Project, triptych, olje på lerret, 2019
The Russians Did It, 18 håndsydde og malte faner, Barents Spektakel, Kirkenes 2019