Kunstmarked 2017

ART+FOLK
i samarbeid med B-open og Kunstguide.no
presenterer
KUNSTMARKED

Under B-open i år kan du besøke KUNSTMARKED i visningsrommet til BLOKK atelierfellesskap.
Her kan du utforske arbeider av lokale profesjonelle kunstnere som alle viser kunstverk som er til salgs. Markeds-konseptet har som mål å unngå den hvite kuben, og heller vise kunst i en mer avslappet og åpen setting hvor publikum kan få kikke, kose seg og kanskje kjøpe noe.
All kunsten på markedet vil ha en prislapp på maks 5 000 kr. Dette er for å vise at det finnes kunst av høy kvalitet til en overkommelig pris. Dette vil gi publikum, som til vanlig kanskje ikke ville strukket budsjettet sitt inn i kunstmarkedet, muligheten til å ta en sjanse.
KUNSTMARKED er et prosjekt som er initiert og organisert av ART + FOLK i samarbeid med B-Open and Kunstguide.no.

ART + FOLK er et nyetablert prosjekt som jobber med å gjøre kunstfeltet mer tilgjengelig for folk utenfor kunstmiljøet i Bergen. Det skal bli en ressurs for både kunstfeltet (kunstnere, institusjoner, gallerier, kunstnerdrevne gallerier, atelierfellesskap, osv) og for folk som ønsker å komme nærmere eller er interessert i å kjøpe kunst, men som opplever kunstverdenen vanskelig å navigere. ART + FOLKs formål er ikke å spekulere i hvilke kunstverk som vil være gode finansielle investeringer, men å skape en samlerbase i Bergen, og for at det skal skje, må kulturlivet være mer tilgjengelig. ART + FOLK er et langtidsprosjekt som vil over tid få et godt fotfeste i miljøet gjennom sitt fokus på samarbeid og kommunikasjon. ART + FOLK vil introdusere flere ideer de kommende månedene, men først ute er samarbeidet om prosjektet KUNSTMARKED under B-open 2017.
ART + FOLK drives av Daniela Ramos Arias, en costarikansk kunstner, produsent og kunstkonsulent som bor i Bergen. Prosjektet er støttet av Bergen Kommune.

Åpningstider:

Fredag 21. april : Offisiell åpning kl 17.00 – 19.00
Lørdag og søndag: 12.00 – 17.00

Adresse:

Lille Markeveien 15, 5005 Bergen