Kunstnerpåmeldingen til B-open 2022 er åpnet
Nå kan du som kunstner melde deg på til årets utgave av B-open. Det er helt gratis å delta på festivalen Før du melder deg på, ber vi deg lese gjennom vår informasjon for kunstnere. For å melde deg på må du logge inn eller opprette en ny kunstnerprofil.

Hvordan melde seg på med eksisterende bruker?
Alle som har registrert seg tidligere har tilgang til sin profil fra forrige gang. Når du har logget inn med brukernavn og passord, trykker du på Din profil øverst på siden. Inne på Dashboard-siden trykker du på Edit. Når du har gjort dine oppdateringer, vennligst trykk Oppdater informasjon helt nederst på siden. Profilen din blir godkjent innen få dager.

Utvidet påmeldingsfrist: 1. juli 2022

Hold av 17. og 18. september for en ny runde med åpne atelier i Bergen! I løpet av denne helgen kan du stifte bekjentskap med Bergens profesjonelle kunstnere, og få oppleve atelierene og atelierfellesskapene hvor kunsten blir til.

B-open 2022 vil i tradisjon tro bestå av et rikholdig program med aktiviteter og verksteder, samt gratis omvisninger. Programmet blir lagt ut fortløpende på våre programsider i august.

Vi gleder oss!

Atelierbesøk hos Cristian Stefanescu og Helge Skodvin i Vetrlidsallmenningen 27A under B-open 2021. Foto: Helge Skodvin